Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

31 mai 2018

fibrom uterin


buna ziua, am un fibrom uterin de 6,60 cm, unul de 3 cm si altul de 2 cm care au inceput sa creasca si sa aiba simptome ,mi s-a recomandat operatia dar sunt inspaimantata de acest lucru ,credeti ca se poate face embolizare in cazul meu.Multumesc


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Bună ziua, pentru a primi un răspuns medical adecvat avem rugămintea de a ne trimite investigaţiile efectuate (ecografie transvaginala/abdominala, examen RMN, etc). Doctorul Rareş Nechifor va studia dosarul medical şi vă va putea recomanda metoda optimă de tratament sau dacă este cazul, alte investigaţii suplimentare. Adresa la care puteţi trimite investigaţiile este: cristina@centrele-ares.ro. De asemenea, vă rugăm să ne trimiteţi şi un număr de contact pentru a putea lua legătura ulterior. Vă dorim multă sănătate!Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor