Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

31 mai 2018

sfatul medicului


buna ziua,pe scurt va informez ca la 07 .04 2018 am avut un infarct am stat internat la spitalul cc iliescu fundeni 3 saptamani,diagnosticul fiind foarte complicat pt. mine.stiu doar ca in urma investigatiilor ,am nevoie de operatie pe cord deschis,pentru 3 baipas-uri coronariene si reparatie la valva mitrala.am fost refuzat de la operatie pe motiv ca inima este la 30%din capacitate si arteropatie obliteranta la membrele inferioare . dr. dan deleanu ma poate ajuta prin noila sale proceduri minim invazive si procedura de rotablatie coronariana? va multumessc


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Bună ziua, unul dintre reprezentanţii noştri medicali va lua legătura cu dumneavoastră pentru a discuta despre indicaţiile de tratament primite. Poate fi nevoie, în primul rând, de efectuarea unei proceduri de coronarografie - angiografie coronariană. Veți primi mai multe detalii din partea reprezentantului nostru medical. Vă dorim multă sănătate!



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor