Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


sfatul medicului

buna ziua,pe scurt va informez ca la 07 .04 2018 am avut un infarct am stat internat la spitalul cc iliescu fundeni 3 saptamani,diagnosticul fiind foarte complicat pt. mine.stiu doar ca in urma investigatiilor ,am nevoie de operatie pe cord deschis,pentru 3 baipas-uri coronariene si reparatie la valva mitrala.am fost refuzat de la operatie pe motiv ca inima este la 30%din capacitate si arteropatie obliteranta la membrele inferioare . dr. dan deleanu ma poate ajuta prin noila sale proceduri minim invazive si procedura de rotablatie coronariana? va multumessc


ARES

Sfatul medicului:

Bună ziua, unul dintre reprezentanţii noştri medicali va lua legătura cu dumneavoastră pentru a discuta despre indicaţiile de tratament primite. Poate fi nevoie, în primul rând, de efectuarea unei proceduri de coronarografie - angiografie coronariană. Veți primi mai multe detalii din partea reprezentantului nostru medical. Vă dorim multă sănătate!