Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

31 mai 2018

Anticonceptionale yaz


Buna seara, la inceputul lunii martie am inceput comprimatele yaz, eu neluand niciodata anticonceptionale.Problema mea este urmatoarea, imi vine in fiecare luna mai devreme, de obicei imi vine ciclul la prima pastila placebo sau a doua, cum am vazut de altfel ca este normal, dar ciclul luna trecuta mi a venit pe data de 7, eu maine incep pastilele placebo si sigur vine mai devreme, intrebarea mea este cum as putea sa fac sa vina in aceeasi zi ciclul menstrual.Multumesc anticipat pentru atentia acordata!


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Bună ziua, sângerarea din timpul zilelor de pauză de anticoncepţionale este o sângerare de privaţie. Lunile calendaristice au 30/31 zile, în timp ce folia are 28 comprimate. Astfel, nu există o soluţie terapeutică pentru \"programarea\" exactă a primei zi de menstruaţie. Vă dorim multă sănătate!



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor