Întreabă MediculFolosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


in urma uni infarct iau tratament care contine si tritace.Acesta poate poate avea reactii de tuse se

in urma uni infarct iau tratament care contine si tritace.Acesta poate poate avea reactii de tuse seaca,enervanta si daca pot neglija acest aspect sau intrerup tritace ce se intimpla,inlocuiesc cu alt medicament?


ARES

Sfatul medicului:

Ptr ioana Gherman: Tritace (Ramipril) este un medicament important de administrat dupa infarct miocardic. Daca are efecte adverse (cum ar fi si tusea seaca) se poate inlocuii cu medicament din calasa Sartan (Atacand, etc), dar acesaesta schimbare trebuie facuta in urma unui consult cardiologic si cu acordul cardiologului. Daca doriti ma puteti Suna 0720276884. Dr IancoviciCall Center031 9300

Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.