Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

3 iunie 2018

Ref trombangeita obliteranta


Buna ziua, Tatal meu, în vârstă de 55 de ani suferă de trombangeita obliteranta diagnosticata din 2002. De atunci ia tratament medicamentos prescris de medicul cardiovascular. Din 2015 face cure cu vasaprostan, din 6 in 6 luni. La sfârșitul anului


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua. Ce investigatii s-au efectuat pana acum? Doppler arterio-venos? Angiografie? Daca nu s-a efectuat doppler, va trebui programat iar in functie de rezultat, de decis atitudinea terapeutica.

Uneori, cand boala nu este prea avansata, se poate obtine revascularizare conservatoare, cu balon de periferie sau stent.

Mai multe informatii puteti obtine la telefon 031 0300.Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor