Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

3 iunie 2018

Probleme menstruatie


Buna ziua sunt disperată am fost diagnosticata in urma unei ecografii cu ovare polichistice si chisturi nabboth pe col in luna mai am avut ciclu pe 15 apoi din nou pe 30 mai suntem pe 3 iunie si nu mi-a trecut am 5 zile deja din cauza ca am avut de 2 ori sunt amețita am luat de capul meu arefam din 30 mai când mi-a venit sângerarea 5 zile pn azi pe 3 iunie dar tot nu a încetinit sângerarea ce sa fac??? Sunt disperata


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Bună ziua, vă propunem să vă programaţi la o consultaţie ginecologică pentru a discuta despre un tratament adecvat simptomatologiei dumneavoastră. Numărul la care vă puteţi programa este: 031 9300. Vă dorim multă sănătate!



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor