Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


7 iunie 2018

Cancer sau altceva


Buna ziua! Am descoperit acum 4 luni o umflatura pe gât, nedureroasa si nu cred ca e mobila. Nu i-am dat importanta , dar acum ca mi-am amintit de ea , ma gandesc la ce poate fi mai rau. Nu a crescut in dimensiune,iar cand sunt răcită parca se simte mai tare. Mentionez ca am 14 ani ,iar cu gâtul am probleme de mica. Pot sa mai spun ca am o ușoară durere de cap cand il scutur sau fac mișcări bruște. Va rog sa ma ajutati!


ARES

Sfatul medicului:

Bună ziua, este important să discutaţi cu un medic specialist pentru o examinare medicală. Comunicaţi şi părinţilor simptomele pe care ni le descrieţi şi mergeţi la o consultaţie de specialistate pentru a vi se pune un diagnostic corect şi a vi se recomanda un tratament adecvat. Multă sănătate!Call Center031 9300

ARES - Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

Cluj

Bld. Republicii nr. 8
Cluj Napoca

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.