Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


Buna ziua! Am si eu o problema si va rog sa imi dati un sfat. Sunt insarcinata in 22 saptamani si la

Buna ziua! Am si eu o problema si va rog sa imi dati un sfat. Sunt insarcinata in 22 saptamani si la morfologia fetala s-a depistat o diferenta de ritm cardiac a fatului.O bradicardie pulsul scade de la 156 la 86 batai. In rest inima nu prezinta nici o malformatie, toate masuratorile fiind in limite normale, ca de altfel si intreaga morfologie fetala. Ce inseamna aceasta diferenta de ritm cardiac?Am facut si aseara ecografie si azi dimineata si a fost acelasi lucru. Mi s-a explicat ca se poate corecta intr-o luna, doua , poate la nastere poate dupa nastere


ARES

Sfatul medicului:

Ptr Beatrice Mihaela: imi pare rau, nu pot sa va dau un raspuns foarte corect la intrebare. nu este specialitatea mea. Intr-adevar bradicardie poate sugera o suferinta fetala dar va sugerez sa va consultati cu genicologul/obstetricianul dvs (sau altul daca doriti a doua opinie), este de specialitatea lor sa va poata raspunda la intrebarea asta si sa va lamureasca. Eventual puteti consulta si cu un Neonatolog.