Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


10 iunie 2018

Chist ovarian


Buna ziua va scriu in disperare sunt peste hotare di nu pot sa plec la un medic fin orecare motive si va scriu dumnevoastra nu mai am mentruatie de 4 luni si am chist ovatian de vind nu mai am menstruatie am inceput sa ma ingras si sa am o fata incarcata cu acnrie e foarte strasnika fin ce cauza e ass scrietine va tog va mulțumesc


ARES

Sfatul medicului:

Bună ziua, pentru a primi un tratament adecvat este important să mergeţi la un consult de specialitate. În primul rând trebui să aflaţi care este cauza acestor simptome. Recomandarea noastră este să vă adresaţi unui medic de specialitate. Vă dorim multă sănătate!



Call Center031 9300

Cluj

Bld. Republicii nr. 8

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

ARES - Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.