Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

11 iunie 2018

stare de sufocare și gheară la inimă


Bună ziua, stimați domni, stimate doamne! Mă numesc Luiza Gheorghe și vă scriu în legătură cu problemele pe care le are de ani de zile soțul meu în vârstă de 45 ani: stare de oboseală, gheară la inimă, respirație grea la urcarea de scări, un preinfarct diagnosticat acum 2 ani la Spitalul Floreasca, iar în urma efectuării coronografiei la Fundeni nu a ieșit ,,mare lucru" (așa s-au exprimat domnii doctiri de atunci), etc. În urma unor analize (uzuale , noi cerând și alte analize mai amânunțite), după un tratament de cel puțin 6 luni cu SORTIS și cele pentru inimă (nitropector, betalog, aspenter), i-au ieșit unele analize mici, respectiv, Colesterol HDL: 29 (< 45 mg/dl risc crescut), Colesterol LDL: 98 (convenabil


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Bună ziua, după cum vă puteţi imagina deja nu vă putem oferi un sfat medical adecvat fără a consulta pacientul. Este important ca acesta să efectueze un consult complet (anamneză, electrocardiogramă, ecografie cardiacă), analize care ar putea fi completate de investigaţii amănunţite precum coronarografia - angiografie coronariană. De asemenea, este important să ştim când a avut loc coronarografia (eventual să şi vizualizăm imaginile de pe CD, dacă le aveţi), ce recomandări medicale a primit, tratamentul exact, s.a.m.d
Unul dintre reprezentanţii noştri medicali va lua legătura cu dumneavoastră pentru a discuta despre următorii paşi spre diagnosticarea corectă a pacientului. Vă dorim multă sănătate!



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor