Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


5 ianuarie 2013

Cu multa placere as consulta si alt dr cardiolog,dar in localitatea unde locuiesc(Roman-NT) nu este


Cu multa placere as consulta si alt dr cardiolog,dar in localitatea unde locuiesc(Roman-NT) nu este decit unul singur.Revin cu citeva date personale:am 182cm si 74kg,analizele la ficat sint ok(TGP,TGO,trigliceride,HDL,testele pt hepatita B si C),iar in familie mama,matusa si bunica din partea mamei au pb cu tensiunea,trigliceridele si colesterolul mari(mama ia tertensif de citiva ani buni).Dr mi-a zis ca la mine este ereditar,dar totusi de la virsta asta sa iau medicamente pt tensiune?Problemele cu tensiunea le am doar in sezonul rece si cam de patru ani in perioada asta(ianuarie-martie)ma doare in piept si trebuie sa merg la dr sa vad ce am.De fiecare data imi face EKG si imi spune ca nu am nimic la inima insa tensiunea mi-o gaseste mare.Ar trebui sa-mi mai fac si alte analize sau investigatii?sa iau medicamentele astea doar in sezonul rece?Va multumesc.


ARES

Sfatul medicului:

Ptr vieru sorin: mai exista si alte analize (test de efort ECG, ecografie cardiaca si altele). poate puteti face un drum la bucuresti si va facem toate analizele si investigatiile. e greu de facut un diagnostic asa, dar totusi pare cam devreme pentru asmenea tratamen. durerea in piept trebuie investigata complet si nu doar tratata cu un medicament.Call Center031 9300

Cluj

Bld. Republicii nr. 8

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

ARES - Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.