Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


Cu multa placere as consulta si alt dr cardiolog,dar in localitatea unde locuiesc(Roman-NT) nu este

Cu multa placere as consulta si alt dr cardiolog,dar in localitatea unde locuiesc(Roman-NT) nu este decit unul singur.Revin cu citeva date personale:am 182cm si 74kg,analizele la ficat sint ok(TGP,TGO,trigliceride,HDL,testele pt hepatita B si C),iar in familie mama,matusa si bunica din partea mamei au pb cu tensiunea,trigliceridele si colesterolul mari(mama ia tertensif de citiva ani buni).Dr mi-a zis ca la mine este ereditar,dar totusi de la virsta asta sa iau medicamente pt tensiune?Problemele cu tensiunea le am doar in sezonul rece si cam de patru ani in perioada asta(ianuarie-martie)ma doare in piept si trebuie sa merg la dr sa vad ce am.De fiecare data imi face EKG si imi spune ca nu am nimic la inima insa tensiunea mi-o gaseste mare.Ar trebui sa-mi mai fac si alte analize sau investigatii?sa iau medicamentele astea doar in sezonul rece?Va multumesc.


ARES

Sfatul medicului:

Ptr vieru sorin: mai exista si alte analize (test de efort ECG, ecografie cardiaca si altele). poate puteti face un drum la bucuresti si va facem toate analizele si investigatiile. e greu de facut un diagnostic asa, dar totusi pare cam devreme pentru asmenea tratamen. durerea in piept trebuie investigata complet si nu doar tratata cu un medicament.