Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


5 ianuarie 2013

Buna ziua.Am 34 ani nu fumez,alcool beau ocazional si in urma nenumaratelor vizite la cardiolog am p

Buna ziua.Am 34 ani nu fumez,alcool beau ocazional si in urma nenumaratelor vizite la cardiolog am primit tratament cu nebilet pt tot restul vietii.Probleme cu inima nu am doar ca am tensiune(16) si am colesterolul cam mare(250).Sint o persoana cu un serviciu solicitant dpdv fizic,deci nu sint sedentar ,constitutia este atletica incerc sa maninc fara grasimi si totusi am tensiune si colesterol mare.As vrea sa stiu daca tratamentul nu este cam prea mult pt problemele pe care le am si daca este necesar sa-l iau tot restul vietii.Va multumesc.


ARES

Sfatul medicului:

Ptr vieru sorin: pentru o varsta de 34 ani si descrierea scurta pe care ati facut-o (hipertensiv, dislipidemic) este cam devreme de a administra tratament cu betablocant (nebilet), mai ales pentru tot restul vieti. Evident ca nu este suficienta o scurta descriere a situatiei pentru a determina daca trebuie sau nu a luati tratament, dar daca ati fost de nenumarate vizite la medic specialist cardiolog inseamna ca a avut probabil un motiv bun pentru a va administra asemenea tratament. oricum eu va recomand sa ma sunati la tel si poate stabilim o intalnire sa evaluam situatia. Trebuie sa mentionati greutate, inaltime, historic familial, cum sunt restul analizelor, si daca ati efectuat alte investigatii cardiologice.
Dr Iancovici 0720276884Call Center031 9300

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

Cluj

Bld. Republicii nr. 8
Cluj Napoca

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

ARES - Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.