Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


Buna ziua.Am 34 ani nu fumez,alcool beau ocazional si in urma nenumaratelor vizite la cardiolog am p

Buna ziua.Am 34 ani nu fumez,alcool beau ocazional si in urma nenumaratelor vizite la cardiolog am primit tratament cu nebilet pt tot restul vietii.Probleme cu inima nu am doar ca am tensiune(16) si am colesterolul cam mare(250).Sint o persoana cu un serviciu solicitant dpdv fizic,deci nu sint sedentar ,constitutia este atletica incerc sa maninc fara grasimi si totusi am tensiune si colesterol mare.As vrea sa stiu daca tratamentul nu este cam prea mult pt problemele pe care le am si daca este necesar sa-l iau tot restul vietii.Va multumesc.


ARES

Sfatul medicului:

Ptr vieru sorin: pentru o varsta de 34 ani si descrierea scurta pe care ati facut-o (hipertensiv, dislipidemic) este cam devreme de a administra tratament cu betablocant (nebilet), mai ales pentru tot restul vieti. Evident ca nu este suficienta o scurta descriere a situatiei pentru a determina daca trebuie sau nu a luati tratament, dar daca ati fost de nenumarate vizite la medic specialist cardiolog inseamna ca a avut probabil un motiv bun pentru a va administra asemenea tratament. oricum eu va recomand sa ma sunati la tel si poate stabilim o intalnire sa evaluam situatia. Trebuie sa mentionati greutate, inaltime, historic familial, cum sunt restul analizelor, si daca ati efectuat alte investigatii cardiologice.
Dr Iancovici 0720276884