Întreabă MediculFolosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


Uter fibromatos

Sunt programată pt operație de uter fibromatos. Am 46 de ani, si doresc dacă îmi puteți răspunde,să stiu dacă se poate face operatie de extirpare a uterului doar partial. Mi-as mai dori un b.b Sau măcar păstrarea ovarelor, pt. a nu intra la menopauza. Va mulțumesc!


ARES

Sfatul medicului:

Bună ziua, unul dintre reprezentanţii noştri medicali va lua legătura cu dumneavoastră pentru a discuta despre intervenţia minim invazivă de tratarea a fibromelor uterine fără să fie nevoie de extirparea fibromului sau, în cazul histerectomiei, a uterului. Aceasta procedură salveayă uterul astfel încât pacienta, după o anumită perioadă de recuperare, să poată să rămână însărcinată. Pentru a afla cât mai multe informaţii despre această procedură, vă invităm să ne urmăriţi aici >> https://www.youtube.com/watch?v=MhmPEuECSAs
Vă dorim multă sănătate!Call Center031 9300

Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27 Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Spitalul Ponderas

Bld. Nicolae Caramfil nr. 85A, Sector 1, Bucuresti, incinta Spitalului PONDERAS

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.