Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


5 ianuarie 2013

Domn doctor de cateva zile parca nu imi mai bate asa repede inima am observat ca imi bate atunci can

Domn doctor de cateva zile parca nu imi mai bate asa repede inima am observat ca imi bate atunci cand ma enervez, stresez si cand incep sa ma fac rosu sa ma ia cu calduri atunci imi bate cu putere ,distonia neurovegetativa se poate vindeca detot?sau eao ai toata viata,va rog frumos daca stiti niste medicamente naturiste ceva ca este foarte penibil cand ma fac rosu cred ca din cauza asta ma supar si imi bate inima tare,daca stiti ce sa fac sa merg la un psiholog sau niste medicamente naturiste ceva multumesc.


ARES

Sfatul medicului:

Pt Alexandru: simptomele pe care le ai tu sunt frecvent intalnite la adolescenti. Aceste emotii exagerate o sa inveti sa le controlezi cu timpul si nu o sa mai fie asa deranjant. Nu este nevoie sa iei medicamente. Trebuie sa ai incredere in tine si cu timpul or sa treaca.
Apropo de Holter pentru moment cred ca nu ai nevoie. Daca palpitatiile apar numai cand simti o emotie si ai starile pe care le descrii atunci inseamna ca sunt strict legate de stres. Daca persista si peste cateva luni si apar si in afara stresului si emotiilor suna-ma si punem Holter.Call Center031 9300

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

Cluj

Bld. Republicii nr. 8
Cluj Napoca

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

ARES - Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.