Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


Domnule Doctor, Am comunicat cu Dvs in urma cu cateva saptamini legat de sanatatea tatalui meu in va

Domnule Doctor, Am comunicat cu Dvs in urma cu cateva saptamini legat de sanatatea tatalui meu in varsta de 82 ani. Am facut coronografia iar rezultatul nu este deloc bun. Ma intereseaza in continuare si parerea Dvs. Am sa va descriu ceeace scrie pe biletul de externare adica


ARES

Sfatul medicului:

Pt irina savulete: Dna Savulete, evident ca nu ma plictisiti, insa este o decizie importanta, greu de luat numai prin datele oferite de dvs (bypass VS tratament medicamentos). In primul rand trebuie vizualizat CD cu filmul de corornarografie (daca il aveti e bine, daca nu, mergeti si recuperati-l). Sfatul meu este sa veniti in consultatie la Conf. Dr. Balanescu. Dumnealui este in masura sa va orienteze catre ceea mai buna solutie (prin faptul ca efectueaza coronarografii si recomanda tratamentul ulterior) si lucreaza in clinica noastra. Trebuie consultat tatal dvs si vazut filmul de coronarografie, numai asa putem sa va ajutam.
Dr Iancovici0720276884