Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


5 ianuarie 2013

Domnule Doctor, Am comunicat cu Dvs in urma cu cateva saptamini legat de sanatatea tatalui meu in va

Domnule Doctor, Am comunicat cu Dvs in urma cu cateva saptamini legat de sanatatea tatalui meu in varsta de 82 ani. Am facut coronografia iar rezultatul nu este deloc bun. Ma intereseaza in continuare si parerea Dvs. Am sa va descriu ceeace scrie pe biletul de externare adica


ARES

Sfatul medicului:

Pt irina savulete: Dna Savulete, evident ca nu ma plictisiti, insa este o decizie importanta, greu de luat numai prin datele oferite de dvs (bypass VS tratament medicamentos). In primul rand trebuie vizualizat CD cu filmul de corornarografie (daca il aveti e bine, daca nu, mergeti si recuperati-l). Sfatul meu este sa veniti in consultatie la Conf. Dr. Balanescu. Dumnealui este in masura sa va orienteze catre ceea mai buna solutie (prin faptul ca efectueaza coronarografii si recomanda tratamentul ulterior) si lucreaza in clinica noastra. Trebuie consultat tatal dvs si vazut filmul de coronarografie, numai asa putem sa va ajutam.
Dr Iancovici0720276884Call Center031 9300

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

Cluj

Bld. Republicii nr. 8
Cluj Napoca

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

ARES - Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.