Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

1 iulie 2018

Ginecologie


Buna seara!Luna aceasta mi_a întârziat menstruatia 2 zile,apoi s_a întâmplat ceva ciudat,cât stau culcata și nu fac eforturi nu se pătează deloc absorbantele, dacă mă ridic se pătează puțin, însă când merg la toaleta și urinez curge și sânge. Am avut zilele astea și niște dureri în partea inferioara a abdomenului. Țin sa menționez ca ne dorim un copil însă nu știu ce sa mai cred...Va rog sa mă ajutați cu un sfat!Mulțumesc!


ARES

Sfatul medicului:

Bună ziua, este foarte posibil să fie vorba despre o dereglare a menstruaţiei. Pentru a exclude orice altă afecţiune şi pentru a descoperi cauza acelor dureri în partea inferioară a abdomenului este indicat să mergeţi la o consultaţie de specialitate. Vă puteţi programa şi în clinica noastră apelând numărul de tleefon 031 9300. Multă sănătate!Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor