Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


1 iulie 2018

Ginecologie


Buna seara!Luna aceasta mi_a întârziat menstruatia 2 zile,apoi s_a întâmplat ceva ciudat,cât stau culcata și nu fac eforturi nu se pătează deloc absorbantele, dacă mă ridic se pătează puțin, însă când merg la toaleta și urinez curge și sânge. Am avut zilele astea și niște dureri în partea inferioara a abdomenului. Țin sa menționez ca ne dorim un copil însă nu știu ce sa mai cred...Va rog sa mă ajutați cu un sfat!Mulțumesc!


ARES

Sfatul medicului:

Bună ziua, este foarte posibil să fie vorba despre o dereglare a menstruaţiei. Pentru a exclude orice altă afecţiune şi pentru a descoperi cauza acelor dureri în partea inferioară a abdomenului este indicat să mergeţi la o consultaţie de specialitate. Vă puteţi programa şi în clinica noastră apelând numărul de tleefon 031 9300. Multă sănătate!Call Center031 9300

ARES - Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

Cluj

Bld. Republicii nr. 8
Cluj Napoca

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.