Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

3 iulie 2018

Bună ziua


Sunt femeie am 34 ani sufara de doua herni de disc una lombara l5s1 de un an jumate am dureri și una cervicala apărută după cea lombara c5c6c7 de 7 luni stau în dureri ..vreu sa menționez ca acum nu locuiesc în tara dar am făcut tratamente medicamentoase ...infiltrati ..acopunctura și dureri tot am am rmn făcut și mi se zice ca nui de operat da dureri sunt de nu dorm noapte va rog un mail sa pot lua legătura cu domnu doctor nechifor rares sau un tel sa pot discuta dacă sa vin în tara pt a scăpată de dureri .va multumesc


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Bună ziua, unul dintre reprezentanții noștri medicali va lua legătura cu dumneavoastră! Multă sănătate!



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor