Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

4 iulie 2018

Teleangiectaziile


Buna ziua, Ma numesc Furdui Andreea si am 27 de ani si am DSV cu HTP severa. Sunt sub tratament cu Sintrom, Diurex la 3 zile , Revatio 20 mg si Opsumit 10 mg. Ma deranjeaza mult teleangiectaziile ce apar pe picioarele, momentan, si as vrea sa ma sfatuiti o procedura care as putea sa o fac, prin care sa scap de ele. Specific ca unde lucrez trebuie sa stau in picioare 8 ore. Sportul ma ajuta cat de cat si care ar fi exercitiile necesare? Multumesc!


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Bună ziua, un reprezentant al Departamentului de Malformatii Congenitale va lua legătura cu dumneavoastră! Vă dorim multă sănătate!



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor