Întreabă MediculFolosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


Teleangiectaziile

Buna ziua, Ma numesc Furdui Andreea si am 27 de ani si am DSV cu HTP severa. Sunt sub tratament cu Sintrom, Diurex la 3 zile , Revatio 20 mg si Opsumit 10 mg. Ma deranjeaza mult teleangiectaziile ce apar pe picioarele, momentan, si as vrea sa ma sfatuiti o procedura care as putea sa o fac, prin care sa scap de ele. Specific ca unde lucrez trebuie sa stau in picioare 8 ore. Sportul ma ajuta cat de cat si care ar fi exercitiile necesare? Multumesc!


ARES

Sfatul medicului:

Bună ziua, un reprezentant al Departamentului de Malformatii Congenitale va lua legătura cu dumneavoastră! Vă dorim multă sănătate!Call Center031 9300

Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27 Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Spitalul Ponderas

Bld. Nicolae Caramfil nr. 85A, Sector 1, Bucuresti, incinta Spitalului PONDERAS

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.