Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


4 iulie 2018

Teleangiectaziile

Buna ziua, Ma numesc Furdui Andreea si am 27 de ani si am DSV cu HTP severa. Sunt sub tratament cu Sintrom, Diurex la 3 zile , Revatio 20 mg si Opsumit 10 mg. Ma deranjeaza mult teleangiectaziile ce apar pe picioarele, momentan, si as vrea sa ma sfatuiti o procedura care as putea sa o fac, prin care sa scap de ele. Specific ca unde lucrez trebuie sa stau in picioare 8 ore. Sportul ma ajuta cat de cat si care ar fi exercitiile necesare? Multumesc!


ARES

Sfatul medicului:

Bună ziua, un reprezentant al Departamentului de Malformatii Congenitale va lua legătura cu dumneavoastră! Vă dorim multă sănătate!Call Center031 9300

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

Cluj

Bld. Republicii nr. 8
Cluj Napoca

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.