Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


Va multumesc ff mult pentru raspunsul ce ne este de un real folos. Dle doctor as vrea sa stiu ce ris

Va multumesc ff mult pentru raspunsul ce ne este de un real folos. Dle doctor as vrea sa stiu ce riscuri sant in eventualitatea efectuarii unui bypass ca si pentru montarea unor stenturi, avand in vedere varsta destul de inaintata aproape 82 de ani. Credeti ca ar supravietui acestor interventii ?Si daca da ,ar putea una dintre aceaste variante sa rezolve problema in totalitate? Tratamentele dupa aceste interventii sant tot atit de


ARES

Sfatul medicului:

Pt dna Irina Savulete: este o decizie greu de luat fara a cunoaste pacientul. Daca doriti cititi despre coronarografie (va dau linkul din site) http://www.e-cardiologie.ro/coronarografie-angiografie-coronariana sau mai bine veniti pentru un consult cardiologic in clinica noastra, va pot recomanda un medic cardiolog specializat in acest domeniu si acest tip de decizii. La varsta tatalui dvs o astefel de decizie de ia numai dupa cantarirea atenta a ricuscurilor si beneficiilor.
Numai bine.
Dr Iancovici 0720276884