Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

7 iulie 2018

urgent


Buna ziua acum 4 zile am avut contact intim neprotejat ma durut foarte rate . Si acuma mai simt durere , dupa contact in primele 2 zile cand mergeam la baie ma durea . Ieri am avut o mica sangerare cat o unghie dar nu era intensa rosu . Ciclu nu imi vine regulat ... Pot ramane insarcinata ? So din ce cauza e durerea ? Multumesc


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Bună dimineața, pentru a exclude cauzele unei afecțiuni este recomandat să mergeți la o consultație de specialitate. Pentru programări la consultații, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon: 031 9300. Multă sănătate!Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor