Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

8 iulie 2018

Oscilații mari ale tensiunii arteriale


Buna ziua ! Ma numesc Ardelean Nicolae. Soția mea are stări de slăbiciune și tensiunea arterială variază foarte mult, între 9 și 21-22. Are și probleme cardiace. Am fost la medic cardiolog și endocrinolog. Sunt disperat... Ce ne sfătuiți ? Nu știu ce sa facem sa stabilizăm tensiunea arterială ? Intenționăm sa venim și la Târgu-Mureș. Sa aveți o duminica liniștita ! Mulțumim mult !


ARES

Sfatul medicului:

Bună ziua, unul dintre reprezentanții noștri medicali va lua legătura cu dumneavoastră în cel mai scurt timp. Vă dorim multă sănătate!Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor