Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


Menstruatie sau sarcina

Pe data de 1 iunie mia venit la 3 zile moa trecut.pe 5 am avut contact neprotejat si pe 27 mia venit menstra dupa 3 zile mia trecut 'mia curs foarte rosu si nu foarte mult' .pe 20 am facut 2 teste si mia iesit o singra linie.si acum am sani mai unflati dar nu ma dor si nu am pofte sa alete stari...mai am o fetita de 6 ani si nu imi doresc alt copiil.imi puteti spune ce pot sa am de mi sa umflat sanii.am uitat sa specific ca ma durut jos burta si in capul pieptului ma umflasem rau..astept un raspuns. Multumesc.


ARES

Sfatul medicului:

Bună ziua, din păcate nu avem cum să presupunem care este cauza acestor simptome. Este recomandat să vă adresați unui medic de specialitate pentru a depista natura acestor simptome pe care le descrieți și, eventual, să vi se recomande un tratament adecvat, dacă este cazul. În clinica noastră din București, vă puteți programa apelând numărul de telefon: 031 9300. Multă sănătate!