Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

9 iulie 2018

Menstruatie sau sarcina


Pe data de 1 iunie mia venit la 3 zile moa trecut.pe 5 am avut contact neprotejat si pe 27 mia venit menstra dupa 3 zile mia trecut 'mia curs foarte rosu si nu foarte mult' .pe 20 am facut 2 teste si mia iesit o singra linie.si acum am sani mai unflati dar nu ma dor si nu am pofte sa alete stari...mai am o fetita de 6 ani si nu imi doresc alt copiil.imi puteti spune ce pot sa am de mi sa umflat sanii.am uitat sa specific ca ma durut jos burta si in capul pieptului ma umflasem rau..astept un raspuns. Multumesc.


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Bună ziua, din păcate nu avem cum să presupunem care este cauza acestor simptome. Este recomandat să vă adresați unui medic de specialitate pentru a depista natura acestor simptome pe care le descrieți și, eventual, să vi se recomande un tratament adecvat, dacă este cazul. În clinica noastră din București, vă puteți programa apelând numărul de telefon: 031 9300. Multă sănătate!



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor