Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

11 iulie 2018

Palpitatii?


Bună ziua mă numesc Lorena și am 18 ani. De ceva timp mă confrunt cu o problema de sănătate sau nu. Adică mai exact am o stare generala de rău. Ca : -Palpitați( care în urma unui ekg sar dovedi ca ar fi niște extrasistole nepericuloase dupa medic ) - stări de ameteăla - obosesc repede...La orice mic efort :( mergând. - m'am și îngrășat puțin în ultima vreme.. - respir greu ( dar asta cred ca e de la astmul meu care îl am de când sunt mica ) - am dureri câteodată sub sânul stâng. - am dureri și de burta câteodată mai exact în partea dreapta. - stări de greata. -oboseala..As dormi mereu . Bun ,așa ca am făcut analize. Începând : -Analize de sânge. - Am fost la gastro -Am făcut eco generala abdominala - Am refecut niște analize la plămâni mai exact spirometrie și raze . Bine acolo a aratat ca am astm, dar asta știam deja..Dar pentru mine am vrut sa le repet. - Bun și am fost și la cardiologie și nu la un medic..Am fost la 2 mediici diferiți care mi"au zis același chestie. ( nu e nimic patologic la inima ta ,e sănătoasă ) . Bine m'au consulat, și mi'au făcut și o ecocardiografie și vreo 2 ekg'uri...Și tot nimic..inima e sanatrasa, valvele is ok. Au zis sa fac și un holter ekg 24h sa vadă de ce palpitați mă plâng...Dar așa așa zis sa stau liniștită ca nu e nimic grav. Un ecograf a fost făcut în luna mai și altul luna aceasta. Bun holterul urimează sa îl fac ,în câteva zile sa scap și de el ea fie făcut. Dar dacă nu e nimic patologic la inima ,atunci dc mă simt așa rău? Dc am palpitați? Ce investigați mai pot face înafara de acelea ?? Menționez ca azi dimineață am avut o durere surda ascuțită de a lungul gatului care sa lăsat cu o stare de greata....Mulțumesc


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, unul dintre reprezentantii nostri medicali va lua legatura cu dumneavoastra pentru a discuta despre simptomatologia descrisa. Va dorim multa sanatate!



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor