Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


13 iulie 2018

Palpitatii


Buna ziua! Sunt o tanara care sa nascut cu Tetralogie fallot am fost operata de 2ori la Targu Mures ..acum nu stiu dar de cava vreme am palpitatii care ma tine si 15 minute poate chiar mai mult. Am fost la medic si am primit Verapamil de 40 mg dar tot mai am palpitatiile doar ca mai rare.Trebuia sa merg la o interventie chirurgicala pt a schimba valva dar nu am mai fost .(de 14 ani trebuia schimbata).Sper ca nu e nimic grav.Multumesc!


ARES

Sfatul medicului:

Bună ziua, pentru a putea primi un tratament adecvat și, de asemenea, o îndrumare medicală adecvată, este absolut necesar să mergeți la un control cardiologic complet Unul dintre reprezentanții noștri medicali va lua legătura cu dumneavoastră pentru a discuta despre afecțiunea dumneavoastră. Vă dorim multă sănătate!Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor