Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


13 iulie 2018

Palpitatii


Buna ziua! Sunt o tanara care sa nascut cu Tetralogie fallot am fost operata de 2ori la Targu Mures ..acum nu stiu dar de cava vreme am palpitatii care ma tine si 15 minute poate chiar mai mult. Am fost la medic si am primit Verapamil de 40 mg dar tot mai am palpitatiile doar ca mai rare.Trebuia sa merg la o interventie chirurgicala pt a schimba valva dar nu am mai fost .(de 14 ani trebuia schimbata).Sper ca nu e nimic grav.Multumesc!


ARES

Sfatul medicului:

Bună ziua, pentru a putea primi un tratament adecvat și, de asemenea, o îndrumare medicală adecvată, este absolut necesar să mergeți la un control cardiologic complet Unul dintre reprezentanții noștri medicali va lua legătura cu dumneavoastră pentru a discuta despre afecțiunea dumneavoastră. Vă dorim multă sănătate!Call Center031 9300

ARES - Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

Cluj

Bld. Republicii nr. 8
Cluj Napoca

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.