Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


15 iulie 2018

intepaturi inima


Am 53 ani si lucrez la birou de la 10:00 la 02:30 noaptea de cativa ani. In 20 iunie am avut dureri/intepaturi in zona inimii care m-au facut sa imi pierd rasuflarea si colegii mei au chemat Salvarea. Mana stanga si undeva in spate / omoplat am avut o durere care a tinut cateva zile. La Spitalul Jud. Cta am stat 14 ore timp (cel mai mult in asteptare pentru a fi vazuta de un cardiolog rezident) timp in care mi s-au facut 3 ECG-uri, diverse teste sange, enzimele cardiace la 5 ore si un CT toracic cu substanta de contrast. La iesire mi s-a dat o copie dupa fisa , dar nu si dupa analize, nu am acces la rezultatele acestora. Mi s-a dat un tratament care a copiat tratamnetul pentru TA pe care il luam deja cu introducerea unui singur medicament. Intepaturile reapar peste zi uneori cu tot cu tratament.Pot face un control la unul din medicii dvs?


ARES

Sfatul medicului:

Bună ziua, bineînțeles că puteți fi văzut de unul dintre medicii noștri. Unul dintre reprezentanții noștri medicali va lua legătura cu dumneavoastră pentru a vă putea programa pentru vizita medicală. Vă dorim multă sănătate!Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor