Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


15 iulie 2018

intepaturi inima

Am 53 ani si lucrez la birou de la 10:00 la 02:30 noaptea de cativa ani. In 20 iunie am avut dureri/intepaturi in zona inimii care m-au facut sa imi pierd rasuflarea si colegii mei au chemat Salvarea. Mana stanga si undeva in spate / omoplat am avut o durere care a tinut cateva zile. La Spitalul Jud. Cta am stat 14 ore timp (cel mai mult in asteptare pentru a fi vazuta de un cardiolog rezident) timp in care mi s-au facut 3 ECG-uri, diverse teste sange, enzimele cardiace la 5 ore si un CT toracic cu substanta de contrast. La iesire mi s-a dat o copie dupa fisa , dar nu si dupa analize, nu am acces la rezultatele acestora. Mi s-a dat un tratament care a copiat tratamnetul pentru TA pe care il luam deja cu introducerea unui singur medicament. Intepaturile reapar peste zi uneori cu tot cu tratament.Pot face un control la unul din medicii dvs?


ARES

Sfatul medicului:

Bună ziua, bineînțeles că puteți fi văzut de unul dintre medicii noștri. Unul dintre reprezentanții noștri medicali va lua legătura cu dumneavoastră pentru a vă putea programa pentru vizita medicală. Vă dorim multă sănătate!Call Center031 9300

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

Cluj

Bld. Republicii nr. 8
Cluj Napoca

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

ARES - Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.