Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


16 iulie 2018

tensiune


Buna ziua! Tatal meu are o puternica durere de cap de vreo 3 zile. Mentionez ca durerea de cap si-a facut prezenta si inainte dar erau episoade scurte. Mentionez deasemenea ca se afla sub tratament pentru tensiune.Durerea este localizata in partea din spate a capului . As vrea sa stiu daca este posibil ca durerea de cap sa fie cauzata de tensiune?


ARES

Sfatul medicului:

Bună ziua, este posibil să fie de la tensiune. Atunci când are dureri de cap, să își măsoare tensiunea cu ajutorul unui tensiometru. Dacă este normală, cauza nu este HTA și atunci este important să vă adresați unui medic de specialitate. Vă dorim multă sănătate!Call Center031 9300

ARES - Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

Cluj

Bld. Republicii nr. 8
Cluj Napoca

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.