Întreabă MediculFolosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


tensiune

Buna ziua! Tatal meu are o puternica durere de cap de vreo 3 zile. Mentionez ca durerea de cap si-a facut prezenta si inainte dar erau episoade scurte. Mentionez deasemenea ca se afla sub tratament pentru tensiune.Durerea este localizata in partea din spate a capului . As vrea sa stiu daca este posibil ca durerea de cap sa fie cauzata de tensiune?


ARES

Sfatul medicului:

Bună ziua, este posibil să fie de la tensiune. Atunci când are dureri de cap, să își măsoare tensiunea cu ajutorul unui tensiometru. Dacă este normală, cauza nu este HTA și atunci este important să vă adresați unui medic de specialitate. Vă dorim multă sănătate!Call Center031 9300

Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.