Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

17 iulie 2018

Informatii despre hemangioma


Buna ziua.Numele meu este Andreea,sunt mama unui baietel minunat care s-a nascut cu o tumoare benigna a vaselor de sange (Hemangion) pe mana dreapta,va pot atasa poze sa vedeti despre ce este vorba.Intrebarea mea este daca se pot face interventii pentru astfel de tumori?


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Bună ziua, vă rugăm să ne trimiteți imaginile la următoarea adresa de e-mail: cristina@centrele-ares.ro. Puteți afla informații despre tratamentul acestui hemangiom accesând următorul link >> https://medicina-interventionala.ro/procedura/embolizare-hemangiom/
Așteptăm imaginile. Vă vom contacta telefonic pentru a discuta despre posibilitatea efectuării unui astfel de tratament. Multă sănătate!



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor