Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

25 iulie 2018

Hipermenoree


Buna ziua .. Am 8 luni jumate de cand am nascut prin cezariana .. de cand am facut cezariana imi vine menstruatia cate 15 16 zile am fost la ginecologie care mia facut cezariana luna trecută si mia dat un tratament sal urmez am urmat un tratament prin care niciun rezultat azi am 14 zile de menstra am sunat-o acm 5 zile si mia zis sa merg la ia sa ma chiroteze ca trebuie sa imi scoată atele .. ca din cauza lor imi vine asa mult . nu am mai fost la ia de frica am fost la alt doctor la care el mia spus ca am hipermenoree la care nu prea ma lămurit.. Va rog din suflet sa ma ajutati sa imi dati un sfat ce ar trebuie sa fac si cat de grav este


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Bună ziua, vă recomandăm să vă programați la o consultație ginecologică la numărul 031 9300. Probabil că încă sunt resturi care vor trebui îndepărtate. Vă dorim multă sănătate!



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor