Întreabă MediculFolosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


Ginecologie

Buna dimineata!! As dori sa imi raspundeti am facut biopsia uterului acum 2 saptamini si miabesit Displazie agravata H-SIL as vrea sa stiu este precanceros sau deja cancer?


ARES

Sfatul medicului:

Bună ziua, aceasta este o leziune premergătoare unui cancer, dar biopsia nu vindecă. Trebuie facută intervenția chirurgicală și analiza HP a piesei în totalitate, abia atunci se stabilește diagnosticul complet. Vă recomandăm să vă programați la o consultație ginecologică pentru a vi se explica detaliile referitoare procedurii chirurgicale. Numărul de telefon pentru programări este: 031 9300. Multă sănătate!Call Center031 9300

Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.