Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


21 august 2018

Tahicardie sinusala sau fibrilatie atriala

Buna ziua! De ceva timp acuz niste palpitatii ce uneori apar brusc, alteori se instaleaza treptat. Am avut si pulsul de 140 pe o durata mai mare de 30 de minute. Mentiones ca am avut parte de o serie de evenimente foarte neplacute cu cateva luni in urma, impreuna cu ceva schimbari majore in viata mea. In urma unor controale medicale la cardiologie mi s-a spus ca tulburarile de ritm sunt cauzate in cazul meu de stresul emotional. Ezitarea mea insa vine din faptul ca desi in timpul electrocardiogramelor inima mea batea regulat, eu resimt uneori pe parcursul zilei niste tulburari de ritm, mai precis cateva batai (3-5 la numar) mult mai rapide, dupa care pulsul revine la normal. Mentionez ca si ecografiile cardiace nu au relevat nimic in neregula. Va rog sa imi spuneti daca chiar poate fi vorba de ceva mai complicat decat o simpla aritmie declansata emotional (problema care sa nu fi aparut in cele cateva secunde ale electrocardiogramelor), sau daca nu e cazul sa imi fac griji. Va multumesc!


ARES

Sfatul medicului:

Bună ziua, unul dintre reprezentanții noștri medicali va lua legătura cu dumneavoastră pentru a discuta despre diagnosticul de fibrilatie atriala! Vă dorim multă sănătate!Call Center031 9300

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

Cluj

Bld. Republicii nr. 8
Cluj Napoca

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

ARES - Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.