Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

21 august 2018

Tahicardie sinusala sau fibrilatie atriala


Buna ziua! De ceva timp acuz niste palpitatii ce uneori apar brusc, alteori se instaleaza treptat. Am avut si pulsul de 140 pe o durata mai mare de 30 de minute. Mentiones ca am avut parte de o serie de evenimente foarte neplacute cu cateva luni in urma, impreuna cu ceva schimbari majore in viata mea. In urma unor controale medicale la cardiologie mi s-a spus ca tulburarile de ritm sunt cauzate in cazul meu de stresul emotional. Ezitarea mea insa vine din faptul ca desi in timpul electrocardiogramelor inima mea batea regulat, eu resimt uneori pe parcursul zilei niste tulburari de ritm, mai precis cateva batai (3-5 la numar) mult mai rapide, dupa care pulsul revine la normal. Mentionez ca si ecografiile cardiace nu au relevat nimic in neregula. Va rog sa imi spuneti daca chiar poate fi vorba de ceva mai complicat decat o simpla aritmie declansata emotional (problema care sa nu fi aparut in cele cateva secunde ale electrocardiogramelor), sau daca nu e cazul sa imi fac griji. Va multumesc!


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Bună ziua, unul dintre reprezentanții noștri medicali va lua legătura cu dumneavoastră pentru a discuta despre diagnosticul de fibrilatie atriala! Vă dorim multă sănătate!



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor