Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


5 ianuarie 2013

multumesc mult pentru raspunsul prompt. Revin cu detalii: pe o perioada totala de 23 de ore, holteru


multumesc mult pentru raspunsul prompt. Revin cu detalii: pe o perioada totala de 23 de ore, holterul a inregistrat o medie de 136/83. La 11 ore si 30 min, (active period) valoarea medie (mean) este 153/94. Iar la 10 ore 59 min, (passive control) , valoarea este 117/71. Holterul l-am pus la 9 dimineata si , din cauza disconfortului creat nu am adormit decat pe la 2 dimineata). La control, mi s-a luat tensiunea culcat, la mana dreapta, si era 140/90 si imediat in picioare, tot la dreapta -160/100. Mi s-a spus ca nu e bine sa fie asa (?) si am primit tratament cu Micardis - 20 mg/zi. O sa incep sa-l iau, dar nu stiu cat de bine este.


ARES

Sfatul medicului:

Pt Doamna , Maria Stroe: tensiune arteriala /24h se incadreza in limitele normale insa intr-adevar valorile in timpul zilei sunt usor crescute astfel incat este bine ca ati inceput tratament. masurati-va tensiunea acasa cam de 2 ori/saptamana si daca este sub 140/90 tratamentul este eficient.
2 intrebari: cati ani aveti? ce greutate aveti?Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

ARES Group