Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

5 ianuarie 2013

am purtat un Holter TA. Trebuie sa mentionez ca mi-a produs o stare permanenta de disconfort si tens


am purtat un Holter TA. Trebuie sa mentionez ca mi-a produs o stare permanenta de disconfort si tensiune(neliniste), ma durea tare mana cand se umfla la masuratoare, manseta era larga in repaus incat ar fi alunecat pe mana daca nu as fi prins/o de marginea unui tricou. Tensiunea la birou, in aceste conditii de disconfort generat de aparatul in sine, era cand 148/90, cand 158/99. Au fost doua momente cand a ajuns la 192/110 - aparatul a declansat o masuratoare cand coboram scarile - si 220/120 / atunci cand m/a prins urcand scarile. In somn, a ajuns si la 84/48


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Pt dna Maria Stroe: Holterul de tensiune poate provoca un disconfort, insa nu asa de pronuntat cum il descrieti. In niciun caz nu trebuie sa cada de pe mana si nici sa va stranga prea tare cand masoara TA. Aceste deficiente pot modifica si acuratetea valorilor masurate, dincolo de disconfort. Tensiunea variaza in mod normal in timpul unei zile in functie de stresul la care ne expunem sau efortul fizic facut (cand in mod normal creste), iar noaptea se intregistreaza valori scazute. HTA se defineste in functie de valoarea medie pe 24 ore. Daca TA medie > 130/85 mmHg atunci sunteti hipertensiva. valorile extreme masurate nu sunt importante (190 si 220 mmHg, pot fi erori sau pot fi legate de efortul facut) Deci, spuneti-mi valoarea medie pe 24 ore masurata, ca sa va pot da un raspuns despre concluzia masuratorii.
Pentru mai multe informatii sau intrebari ma puteti suna
Dr Iancovici 0720276884Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor