Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


5 ianuarie 2013

am purtat un Holter TA. Trebuie sa mentionez ca mi-a produs o stare permanenta de disconfort si tens

am purtat un Holter TA. Trebuie sa mentionez ca mi-a produs o stare permanenta de disconfort si tensiune(neliniste), ma durea tare mana cand se umfla la masuratoare, manseta era larga in repaus incat ar fi alunecat pe mana daca nu as fi prins/o de marginea unui tricou. Tensiunea la birou, in aceste conditii de disconfort generat de aparatul in sine, era cand 148/90, cand 158/99. Au fost doua momente cand a ajuns la 192/110 - aparatul a declansat o masuratoare cand coboram scarile - si 220/120 / atunci cand m/a prins urcand scarile. In somn, a ajuns si la 84/48


ARES

Sfatul medicului:

Pt dna Maria Stroe: Holterul de tensiune poate provoca un disconfort, insa nu asa de pronuntat cum il descrieti. In niciun caz nu trebuie sa cada de pe mana si nici sa va stranga prea tare cand masoara TA. Aceste deficiente pot modifica si acuratetea valorilor masurate, dincolo de disconfort. Tensiunea variaza in mod normal in timpul unei zile in functie de stresul la care ne expunem sau efortul fizic facut (cand in mod normal creste), iar noaptea se intregistreaza valori scazute. HTA se defineste in functie de valoarea medie pe 24 ore. Daca TA medie > 130/85 mmHg atunci sunteti hipertensiva. valorile extreme masurate nu sunt importante (190 si 220 mmHg, pot fi erori sau pot fi legate de efortul facut) Deci, spuneti-mi valoarea medie pe 24 ore masurata, ca sa va pot da un raspuns despre concluzia masuratorii.
Pentru mai multe informatii sau intrebari ma puteti suna
Dr Iancovici 0720276884Call Center031 9300

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

Cluj

Bld. Republicii nr. 8
Cluj Napoca

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

ARES - Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.