Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


6 septembrie 2018

PULS MARIT


As dori sa va adresez urmatoarea intrebare: iau tratament BETALOC 100 MG , dimineata 50 mg si seara 50mg,10 mg dimineata noliterax si seara 0.4 mg physiotens,si la trezire am tensiunea buna si batai intre 70-80/min,insa spre seara creste tensiunea spre 170,180/85 ,90 si 100de batai/min chiar si peste 100. Am facut electrocardiograme, test de efort si monitorizare cu holder /24 ore ecografie cardiaca si mi s-a spus ca este bine ,in urma carora mi s-a dat acest tratament. Am facut si hormonii tiroidieni sunt bine si metanefrine si normetanefrinele plasmatice sunt bine. De ce totusi peste zi creste tensiunea si pulsul daca sunt sunt medicatie? Ar trebui sa mai fac si alte investigatii sau nu este potrivit tratamentul pentru hipertensiune arteriala?Mananc cat mai natural,cu sare foarte putina,nu consum cafea si alcool.VA MULTUMESC FOARTE MULT PENTRU INTELEGERE SI ASTEPT CU DRAG UN INDEMN DIN PARTEA DUMNEAVOASTRA,CU RESPECT!


ARES

Sfatul medicului:

Bună ziua, este complet neprofesional să vă răspundem prin mesaje, fără să fiți evaluată complet de către unul dintre medicii noștri cardiologi. Este important să cunoaștem detalii medicale, simptome, să evaluăm pacientul ecografic, prin monitorizare cu dispozitiv Holter, etc și abia apoi să schimbăm sau să adaugăm medicație. Vă recomandăm să vă programați la un consult complet pentru a vă putea oferi un răspuns medical adecvat în cazul dumneavoastră. Numărul la care vă puteți programa este : 031 9300. Vă dorim multă sănătate!Call Center031 9300

ARES - Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

Cluj

Bld. Republicii nr. 8
Cluj Napoca

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.