Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

5 ianuarie 2013

Sunt reoperata pe cord-valva aortica- acum 4 luni si fac tratament cu sintrom. La ultima analiza mi-


Sunt reoperata pe cord-valva aortica- acum 4 luni si fac tratament cu sintrom. La ultima analiza mi-a iesit inr 2, 08. Mentionez ca acum 3 saptamani era 2,44 si am crescut doza. Se poate colmata valva in aceste trei saptamani?


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Pt Dna Trifan Oana: nu ati precizat daca valva este metalica, dar banuiesc ca este din moment ce luati Sintrom la peste 3 luni postoperator. Este de preferat ca INR sa stea intre 2,5 - 3,5 daca exista o proteza metalica aortica. Riscul de tromboza intraprotetica este mai mic la proteza aortica datorita fluxului crescut de sange, de aceea cred ca un INR de 2 va protejeaza. Trebuie sa avti mare grija sa nu scada sub 2. Pentru a verifica starea protezei trebuie sa efectuati o ecografie cardiaca si va sfatuiesc sa faceti o ecografie cat mai repede pentru a va linisti.
Pentru mai multe informatii sau intrebari ma puteti suna
Dr Iancovici 0720276884Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor