Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


5 ianuarie 2013

Sunt reoperata pe cord-valva aortica- acum 4 luni si fac tratament cu sintrom. La ultima analiza mi-


Sunt reoperata pe cord-valva aortica- acum 4 luni si fac tratament cu sintrom. La ultima analiza mi-a iesit inr 2, 08. Mentionez ca acum 3 saptamani era 2,44 si am crescut doza. Se poate colmata valva in aceste trei saptamani?


ARES

Sfatul medicului:

Pt Dna Trifan Oana: nu ati precizat daca valva este metalica, dar banuiesc ca este din moment ce luati Sintrom la peste 3 luni postoperator. Este de preferat ca INR sa stea intre 2,5 - 3,5 daca exista o proteza metalica aortica. Riscul de tromboza intraprotetica este mai mic la proteza aortica datorita fluxului crescut de sange, de aceea cred ca un INR de 2 va protejeaza. Trebuie sa avti mare grija sa nu scada sub 2. Pentru a verifica starea protezei trebuie sa efectuati o ecografie cardiaca si va sfatuiesc sa faceti o ecografie cat mai repede pentru a va linisti.
Pentru mai multe informatii sau intrebari ma puteti suna
Dr Iancovici 0720276884Call Center031 9300

Cluj

Bld. Republicii nr. 8

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

ARES - Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.