Folosi╚Ťi formularul de mai jos pentru a adresa medicilor speciali╚Öti ├«ntreb─ârile dumneavoastr─â, iar ├«n cel mai scurt timp posibil unul dintre speciali╚Ötii no╚Ötri v─â va r─âspunde.


7 septembrie 2018

Hemoroizi tombozati

Un tratanent pentru , hemoroizii trombozati? Nu am mai avut probleme , asa serioase...am 5 zile si se pare ca problema o sa mai persiste ! Mi a iesit ceva la fund pe partea stanga , de marimea unui bob de fasole,dupa 2 zile s a innegrit...apoi a 4 a s a apart , iar a 5 s a inchis si e inca negru! Tratament: cicatridina 7 supozitoare, (in primele 3 zile), proctoglyvenol 3 supozitoare (urmatoarele 2 zile), pe langa asta , crema proctoglyvenol de 3 4 ori pe zi , plus bai de sezut , cu ceai de marul lupui, galbenele si musetel! Intrebarea mea ar fi: cat timp mai poate dura pana sa dispara problema asta , sau daca e nevoie de interventie chirurgicala?daca stau intins pe.pat u ma deranjeaza , nici daca stau pe scaun...ma deranjeaza cand merg , pentru ca se freaca , si probabil se rupe ­čśĹ multumesc!


ARES

Sfatul medicului:

Bun─â ziua, unul dintre reprezentan╚Ťii no╚Ötri medicali va lua leg─âtura cu dumneavoastr─â ├«n cel mai scurt timp. V─â dorim mult─â s─ân─âtate!Call Center031 9300

ARES SOM - Enayati

╚śoseaua Gheorghe Ionescu Sise╚Öti nr 8A

ARES Cluj

Bld. Republicii nr. 8
Cluj Napoca

Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.