Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

5 ianuarie 2013

Verisorul meu de17 ani este internat in spital pt ca ii curgea mult sange pe nas,iar medici l-au dia


Verisorul meu de17 ani este internat in spital pt ca ii curgea mult sange pe nas,iar medici l-au diagnosticat cu


ARES

Sfatul medicului:

Pt Dna Alina Mihaela: diagnosticul de coarctatie de aorta se stabileste de obicei prin ecografie cardiaca. Deci in primul rand trebuie efectuata o ecografie cardiaca. Daca in continuare medicii nu sunt siguri de diagnostic trebuie efectuat un CT cu substanta se contrast sau angioRMN pentru a confirma diagnosticul. Tipul de interventie chirurgicala este decis de medicii chirurgi de chirurgie cardiovasculara. Mentionez ca nu exista tratament medicamentos si ca o interventie chirugicala/percutanata este absolut necesara daca acest diagnostic este confirmat.
Pentru mai multe informatii sau intrebari ma puteti suna
Dr Iancovici 0720276884Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor