Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


Aritmie

Buna ziua ! Va rog frumos sa mă ajutați , am batai neregulate în fiecare noapte atipesc și mă trezesc brusc , fix în acel moment inima parcă îmi falfaie în piept și ma sufoc și simt o vibrație în piept , mi se întâmplă de mai multe ori pe noapte pana adorm , am uitat sa menționez ca am 17 ani sunt fumător cola consum ocazional și ... acum 2 săptămâni am fost la urgenta și mi-au făcut 2 Ekg și nu mi-au ieșit bine , dr mi-a spus ca s-ar putea sa fie vorba de aritmie și mi-a dat trimitere la București pentru a-mi face investigații , dr nu mi-a prescris niciun medicament pentru ca nu știe exact ce fel de aritmie este Vă rog frumos dacă pot sa știu de la dumneavoastră ce fel de aritmie am și sa-mi spuneți tratamentul corespunzător , Vă mulțumesc din inima !


ARES

Sfatul medicului:

Bună ziua, pentru a depista dacă este vorba de o aritmie cardiacă este important să facem investigații suplimentare pentru a pune un diagnostic corect și a vă putea prescrie un tratament adecvat. Este necesară monitorizarea cu aparat Holter - la adresa următoare puteți citi despre acest tip de investigație ( https://medicina-interventionala.ro/proceduri/monitorizarea-ritmului-inimii-dispozitiv-holter-ecg/ ). Pentru a vă programa la o consultație cardiologică, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon: 031 9300. Multă sănătate!