Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

22 septembrie 2018

defibrilator cardiac


Buna ziua,am 62 de ani si din luna februarie 2017 am implantat un defibrilator cardiac.In aceasta perioada,in urma citirii aparatului am fost informat de medicul meu ca au fost 4 descarcari pentru reglarea ritmului cardiac. As dori sa precizez ca am o incredere DEOSEBITA in medicul cardiolog dar as dori si o eventuala a doua opinie.Despre ce este vorba!De la montarea aparatului sunt foarte meteo dependent sau este doar o impresie? Am dureri de cap mari la schimbarea de vreme cu pana la 3-5 zile In urma efectuarii unui control CT facut chiar de fratele meu se pare ca acolo sus totul este OK.Medicamentele prescrise de medic sunt:carvedilol de25 2/1 pe zi,ramipril de2,5 2/1 pe zi, acestea le iau de aproximativ 10 ani .Dupa implant am mai luat corlentor de5 mg 2/1 pe zi si cordarone de200mg 1 /zi .Acesta din urma nu am putut sa il iau decat 4-5 luni pt ca aveam reactii ciudate dupa administrarea lui ,respectiv frisoane ,dureri de ochi si de cap ,transpiratii.In plus pentru prostata mai iau dar numai pentru 6 luni(mai am 2 lui) avodart de0,5 mg si omnic Ar fi posibil ca de la acest amestec de medicamente sa am durerile decap? Si acum ultima problema,pot oare influenta anumite dispozitive electronice functionarea optima a defibrilatorului si ma refer aici la cele care comumica WF si anume ceasul smart cu telefonul mobil,cantarul inteligent care la fel comunica cu mobilul,deoarece in instructiunile de folosire a cantarului scrie:Cantarul nu trebuie folosir de catre persoanele cu implanturi medicale(de exemplu,stimulator cardiac}.In caz contrar,functionarea acestora poate fi afectata.Va multumesc anticipat pentru o eventuala colaborare. O zi cat mai buna!!


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Bună ziua, unul dintre reprezentanții departamentului nostru de Electrofiziologie va lua legătura cu dumneavoastră în cel mai scurt timp. Vă dorim multă sănătate!



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor