Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


23 septembrie 2018

Am probleme cu glanda teroida și cardiopatie ischemica


Bună am fost internata an spital cu diagnostic de infart miocardic mi sa făcut coronografie după ieșirea din spital am fost la control după o luna de ieșirea din spital la control mi sa făcut rmn la rmn mi sa spus ca nu am făcut infart miocardic și mi sa zis ca am cardiopatie eschemica fără nici un tratament doar plimbari sa nu obosesc și tirozol de 10 mg dimineața și seara as dori un răspuns multumesc


ARES

Sfatul medicului:

Bună ziua, vă recomandăm o consultație cardiologică completă ( anamneză, electrocardiogramă și ecografie cardiacă), cu interpretarea rezultatului coronarografiei - angiografie coronariană și a RMN-ului cardiac pentru a primi un răspuns medical adecvat. La numărul de telefon 031 9300 puteți face o programare pentru consultație. Vă dorim multă sănătate!Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor