Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


25 septembrie 2018

Sunt oare însărcinată?


Bună ziua! Am făcut sex neprotejat în 4-5 septembrie 2018. Nu mi-am dat seama de gravitatea faptei ca să zic aşa.. până acum credeam că e totul ok dacă băiatul "are grijă". În 9 septembrie, duminica seara mi-a venit menstruația şi a durat o săptămână şi nu am observat ceva neobişnuit, a decurs ca de obicei iar în prima zi am luat un nurofen pentru că am simțit că se instalează durerile. De obicei am dureri foarte mari, vărsături şi diaree, de aceea recurg la nurofen în prima zi. Atunci nici prin cap nu-mi trecea că aş putea fi însărcinată deci nu am fost atentă în mod deosebit. Problema este că la sfârşitul menstruației (cam în ultima zi, 16 septembrie) au început să mă doară sânii pe partea laterală spre axilă şi durerile au continuat toată săptămâna. Au dat semne de ameliorare în weekend dar parcă tot nu se opreşte durerea. Nu am pățit să mă doară sânii niciodată înafara sindromului premenstrual sau chiar în timpul menstruației. De cum am simțit această schimbare, marți, 18 mi-am făcut un test de sarcină (la 13 zile de la actul sexual) si a fost negativ. Nu am fost prea convinsa deoarece durerile continuau iar sâmbătă, 22 septembrie(la 17 zile de la actul sexual) l-am repetat şi a fost tot negativ. Sunt foarte îngrijorată.. ştiu că am facut o mare greseala sa nu ma protejez dar nu mi-am dat seama atunci cat de grav poate fi si ce usor ramai insarcinata. Si de cateva zile ma trezesc brusc la ora 6:30 si nu mai pot sa dorm. Este oare din cauza stresului?


ARES

Sfatul medicului:

Bună ziua, daă testele de sarcină au ieșit negative, de regulă, nu prea există erori. Acestea au o acuratețe de până la 99% dacă sunt efectuate în mod corect. Pentru a elimina orice urmă de îndoială, vă puteți programa la o consultație ginecologică (031 9300) sau puteți efectua testul de sânge (testul beta-hCG) care evidențiază prezența hormonului hCG. Vă dorim multă sănătate!Call Center031 9300

ARES - Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

Cluj

Bld. Republicii nr. 8
Cluj Napoca

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.