Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


26 septembrie 2018

Infecție urinară

Buna ziua , de câteva zile am o secreție vaginală de culoare maro deschis , nu are miros , nu am afecțiuni la urinare sau dureri in zina vaginală , am o infecție vaginală de 2 ani și nisip la rinichi . Acesta poate fi motivul acestei secreți ?


ARES

Sfatul medicului:

Bună ziua, este foarte posibil să fie vorba despre acea \"infecție vaginală\" despre care ați menționați. Dar de asemenea pot fi si alte afecțiun. Tocmai din acest motiv ar trebui să vă adresați unui medic ginecolog pentru o consultație de specialitate. Numărul de telefon la care vă puteți programa este 031 9300. Vă dorim multă sănătate!Call Center031 9300

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

Cluj

Bld. Republicii nr. 8
Cluj Napoca

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

ARES - Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.