Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

14 octombrie 2018

Asi vrea cu tratament de la dumneavoastra


Domnule doctor ..eu sufăr de febron uterin bening...ce mă sfătuiți ...sa mă operez s-au puteți dumneavoastra cu tratament...aștept un răspuns de la dumneavoastra


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Bună ziua, pentru a primi un sfat medical adecvat cu privire la metoda optimă de tratament în cazul afecțiunii dumneavoastră este important să studiem investigațiile efectuate. Decizia medicală pentru tratamentul prin embolizare se recomandă a fi luată în urma efectuării unei ecografii transvaginale (https://medicina-interventionala.ro/procedura/ecografia-transvaginala-endovaginala/) care ne va arăta poziția exactă a fibromului uterin, numărul acestora (în cazul în care sunt mai multe) și dimensiunea lui/lor. În cazul în care nu aveți o ecografie transvaginală efectuată de curând, vă rugăm să vă programați pentru această investigație. Numărul pentru programări la investigații ginecologice este: 031 9300. Dacă aveți deja rezultatul ecografiei transvaginale, vă rugăm să îl scanați sau pozați cu telefonul mobil și să îl trimiteți la adresa de e-mail: cristina@centrele-ares.ro, alături de o scurtă descriere a simptomelor pe care le aveți. În cel mai scurt timp, unul dintre reprezentanții noștri medicali va lua legătura cu dumneavoastră. Vă dorim multă sănătate!



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor