Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


prolaps de valva mitrala cu regurgitare

Buna ziua, Sunt Radu Laura si sunt din Constanta. Am un prolaps de valva mitrala cu regurgitare gr.3,cred ca este mostenit de la mama.Va rog sa ma sfatuiti ce sa fac caci am palpitatii aproape tot timpul si imi dau o stare de oboseala sau de ameteala .Fac tratament cu Concor de 2.5,cate jumatate de pastila in fiecare dimineata ,Magneziu,Ca.Cateodata mai iau si Extravalerianic cardio si uneori isi face efectul ,alteori nu,cred ca depinde de tipul de palpitatii. Problema este ca am pulsul si tensiunea mici, pulsul fiind in jur de 57-60 iar tensiunea aprox.10-11.(dupa luarea tratamentului) Am vrut sa fac ablatie dar mi s-a spus sa fac prima data reparatia de valva. As putea sa fac o reparatie de valva in Tg.Mures?Daca da ,puteti sa-mi faceti o recomandare? Astept un raspuns de la dv. Multumesc frumos,


ARES

Sfatul medicului:

Bună ziua, pentru a putea discuta detaliat despre afecțiunea dumneavoastră, investigațiile efectuate până în prezent și tratamentul administrat, unul dintre reprezentanții spitalului nostru va lua legătura cu dumneavoastră. Vă dorim multă sănătate!