Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


26 noiembrie 2018

Intrpretare ct


Buna ziua, In urma unui angio ct coronarian,mi-a iesit scor calciu total 49.,fara stenoze smnificative.As dori sa stiu daca aceasta valoare este mare,deoarece rezultatul a fost ca 49 uh se icadreaza intre percentilele 75% si 90% risc cardiovacular.Mai vreau sa specific ca fractia de ejectie mai marede75%, dbtul cardiac 4,6l/min.Singurerele simptome pe care le am sunt palpitatii.Va multumesc.


ARES

Sfatul medicului:

Bună ziua, unul dintre reprezentanții noștri medicali va lua legătura cu dumneavoastră. Cea mai relevantă investigație pentru evaluarea arterelor inimii, dacă sunt sau nu blocate de plăci de aterom, este procedura de coronarografie - angiografie coronariană. Vă dorim multă sănătate!Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor