Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


26 noiembrie 2018

Intrpretare ct


Buna ziua, In urma unui angio ct coronarian,mi-a iesit scor calciu total 49.,fara stenoze smnificative.As dori sa stiu daca aceasta valoare este mare,deoarece rezultatul a fost ca 49 uh se icadreaza intre percentilele 75% si 90% risc cardiovacular.Mai vreau sa specific ca fractia de ejectie mai marede75%, dbtul cardiac 4,6l/min.Singurerele simptome pe care le am sunt palpitatii.Va multumesc.


ARES

Sfatul medicului:

Bună ziua, unul dintre reprezentanții noștri medicali va lua legătura cu dumneavoastră. Cea mai relevantă investigație pentru evaluarea arterelor inimii, dacă sunt sau nu blocate de plăci de aterom, este procedura de coronarografie - angiografie coronariană. Vă dorim multă sănătate!Call Center031 9300

ARES - Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

Cluj

Bld. Republicii nr. 8
Cluj Napoca

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.