Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


Operat acum 2 luni in Tg Mures de tromboza aorta iliaca stanga .

Buna seara . Sint operat de tromboza aorta iliaca satnga chirurgical in Tg Mures de circa 2 luni . Am cardiopatie ischiemica grad 2 si angina pectorala grad 2 si tensiune oscilatorie . Trebuie sa fac INR ul in fiecare luna ..Am doua retete de la medicul chirurg vascular si de la cardiolog ambii din Tg Mures . Doresc sa gasesc un medic cardiolog bun la care sa ma pot consulta periodic si care sa imi recomande tratamentul necesar . De asemenea mi s-a recomandat din Tg Mures sa fac un doppler cervico cerebral sa investighez carotida ..Va multumesc si astept recomandarea dvs . si de asemenea o lista cu preturile . Daca este posibil doresc o consultatie pe 27.12.2018 la Clinica dvs . Multumesc anticipat . O seara frumoasa .


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, unul dintre reprezentanții noștri medicali vă va contacta în cel mai scurt timp. Este posibil să fie nevoie de o angiografie de artere carotide. Consilierul nostru medical vă va oferi toate informațiile. Multă sănătate!