Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


28 noiembrie 2018

Operat acum 2 luni in Tg Mures de tromboza aorta iliaca stanga .


Buna seara . Sint operat de tromboza aorta iliaca satnga chirurgical in Tg Mures de circa 2 luni . Am cardiopatie ischiemica grad 2 si angina pectorala grad 2 si tensiune oscilatorie . Trebuie sa fac INR ul in fiecare luna ..Am doua retete de la medicul chirurg vascular si de la cardiolog ambii din Tg Mures . Doresc sa gasesc un medic cardiolog bun la care sa ma pot consulta periodic si care sa imi recomande tratamentul necesar . De asemenea mi s-a recomandat din Tg Mures sa fac un doppler cervico cerebral sa investighez carotida ..Va multumesc si astept recomandarea dvs . si de asemenea o lista cu preturile . Daca este posibil doresc o consultatie pe 27.12.2018 la Clinica dvs . Multumesc anticipat . O seara frumoasa .


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, unul dintre reprezentanții noștri medicali vă va contacta în cel mai scurt timp. Este posibil să fie nevoie de o angiografie de artere carotide. Consilierul nostru medical vă va oferi toate informațiile. Multă sănătate!Call Center031 9300

Cluj

Bld. Republicii nr. 8

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

ARES - Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.