Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

28 noiembrie 2018

Operat acum 2 luni in Tg Mures de tromboza aorta iliaca stanga .


Buna seara . Sint operat de tromboza aorta iliaca satnga chirurgical in Tg Mures de circa 2 luni . Am cardiopatie ischiemica grad 2 si angina pectorala grad 2 si tensiune oscilatorie . Trebuie sa fac INR ul in fiecare luna ..Am doua retete de la medicul chirurg vascular si de la cardiolog ambii din Tg Mures . Doresc sa gasesc un medic cardiolog bun la care sa ma pot consulta periodic si care sa imi recomande tratamentul necesar . De asemenea mi s-a recomandat din Tg Mures sa fac un doppler cervico cerebral sa investighez carotida ..Va multumesc si astept recomandarea dvs . si de asemenea o lista cu preturile . Daca este posibil doresc o consultatie pe 27.12.2018 la Clinica dvs . Multumesc anticipat . O seara frumoasa .


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, unul dintre reprezentanții noștri medicali vă va contacta în cel mai scurt timp. Este posibil să fie nevoie de o angiografie de artere carotide. Consilierul nostru medical vă va oferi toate informațiile. Multă sănătate!Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor