Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

28 noiembrie 2018

Fibrom


Buna ziua , numele meu este Alice am varsta de 29 de ani . In urma unor investigati, am aflat ca am un fibron posterior intramolar de 8/7/6 cm ce modifica cavitatea uterina. Nu sunt de acord cu operatia si scoaterea uterului. Nu am copii si imi doresc foarte mult . Va multumesc si astept raspuns!!


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Bună ziua, pentru a discuta în amănunt despre ce este procedura de embolizare și, mai ales, daca se poate interveni și în cazul dumneavoastră prin această metodă, unul dintre reprezentanții departamentului de Fibroid Center va lua legătura cu dumneavoastră. Vă dorim multă sănătate!



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor