Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


25 decembrie 2018

Probleme inima


Am probleme cu ta la inima creste aleatoriu si brusc sint nevoit sa iau concor pt a o scadea am fost vazut de 13 doctori cardiologi dar fara rezultat cele mai mari probleme le am in luna decembrie a fiecarui an mentionez ca au si pastile pt cap pe stres pt inima iaub seviker20\5 o pastila si tertensiv 1\2 pastil exista rezolvare la problema mea ? Sau nu? Stima si scuze de mesaj


ARES

Sfatul medicului:

Bună ziua, nu vă faceți griji, nu este niciun deranj. Cu siguranță există o rezolvare. Este important să studiem cazul medical pentru a o afla. Pentru a discuta cu unul dintre medicii noștri specialiști, vă rugăm să vă programați la numărul de telefon: 031 9300. În urma acestei consultații, veți primi un răspuns medical adecvat. Multă sănătate!Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor