Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


25 decembrie 2018

ECHIPA DE PROIECT


Bună ziua!Am 43 de ani și în urma unui eco transvaginal am aflat că am un fibrom uterin-mioame de 2,6/2,5 cm,dezvoltat intramural anterior și de 11,6 mm,dezvoltat submucos,ecou endometrial=6,3 mm.Sfatul pe care l-am primit a fost să fac histerectomie totala.Se poate face o embolizare uterină și în cazul meu?


ARES

Sfatul medicului:

Bună ziua, pentru a primi un răspuns medical adecvat este important să studiem imaginile si raportul medical al ecografiei. Vă rugăm să ne trimiteți investigațiile dumneavoastră la adresa de e-mail: cristina@centrele-ares.ro. Revenim în cel mai scurt timp cu un răspuns! Vă dorim multă sănătate!Call Center031 9300

Cluj

Bld. Republicii nr. 8

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

ARES - Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.