Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

29 decembrie 2018

Tratament endoleak anevrism aorta abdominala infrarenală.


In nov.2015 am fost operat , protocol operator :endoprotezare anevrism trunchi celiac, aorta abdominala infrarenala si artere iliace comune.Reconstrucție de artera femurala superficiala dreapta prin interpozitievde grefon dacron nr 7.In data de 21.12.2018 in urma unor dureri atroce in partrea stânga sold si subombilicale am fost internat la sp.Fundeni ,clinica de chirurgie vasculara. Am facut CT , concluzii: importantă dilatație anevrismală aortica infrarenala, cu stent aortic inclus si importanta tromboza intraanevrismala.Extravazare extraprotetica intraanevrismala semnificativa a substantei de contrast sugestiva pentru endoleak.Dilatatie usoara-moderata de arbore biliar, fara cauza obstructiva decelabila CT.Am fost externat pe 22.12.Medicul de garda mi-a comunicat că nu a avut asemenea cazuri si nu stie ca sa imi faca. Fata de cele de mai sus , vă rog respectuos sa imi spuneti daca dvs. tratati si repatati proteza si endoleakul. Dacă da , unde, când și cui să mă adresez si eventuale costuri aproximate.PS. Proteza endovasculara este BELGIANĂ .Cu sperante si mii de mulțumiri.M.Voicu, 79 ani.


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Bună ziua, unul dintre reprezentanții noștri medicali va lua legătura cu dumneavoastră! Vă dorim multă sănătate!Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor