Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

30 decembrie 2018

Inima


Buna seara.Mama mea are 79 de ani ,are cardiopatie ischemica ,urmează un tratament cu Plendil,Preductal,Tertensiv,Aspenter,Egilok.De două săptămâni obosește foarte tare,de doua zile are un șuierat in piept când merge,abia merge,i a au umflat tălpile.Pe un picior are dermatita.Ce trebuie sa fac ?


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Bună ziua, este foarte important să vă prezentați la o consultație cardiologică. Este foarte probabil ca pacienta să primească indicație de coronarografie - angiografie coronariană, o investigație care ne arată starea arterelor inimii - ( dacă încă nu a primit-o până acum). Dar primul pas este acela de a vă adresa unui medic cardiolog pentru a i se efectua o electrocardiogramă și o ecografie cardiacă. Numărul de telefon la care puteți programa o consultație este 031 9300. Vă așteptăm și vă dorim multă sănătate!



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor